frequently asked question

FAQ

VELVET KEPS

När släpps kepsen?

15 November 18:00 släpper vi den första kepsen! Förhoppningsvis släpper vi fler till våren/sommaren

Kommer ni släppa fler kepsar?

Ja vi har flera olika designs på gång med olika bilar

Hur tvättar man en velvet keps?

För att tvätta en velvet keps rekommenderas handtvätt. Fyll en tvättbalja eller en hink med ljummet vatten och ett milt tvättmedel. Blöt kepsen och använd en mjuk borste eller trasa för att varsamt rengöra ytan. Skölj noggrant och låt sedan kepsen lufttorka på en plan yta.

Kan man köra keps i tvättmaskinen?

För en velvet keps rekommenderas generellt inte att använda tvättmaskinen, då detta kan skada det känsliga materialet. Handtvätt är den säkraste metoden.

Kan man köra keps i diskmaskinen?

Det är inte rekommenderat att lägga en keps i diskmaskinen eftersom värmen och trycket kan deformera kepsen och påverka materialet negativt. Handtvätt är den föredragna metoden för att rengöra en velvet keps.

Hur får man bort svett från keps?

Om din keps har blivit svettig, kan du försiktigt rengöra den med en fuktig trasa och lite mildt tvättmedel. Se till att inte gnugga för hårt för att undvika att skada materialet. Låt sedan kepsen lufttorka ordentligt.

Vilken storlek ska man ha på keps?

Om du väljer en av våra velvet kepsar behöver du inte oroa dig för exakt storlek eftersom våra kepsar är utformade för att passa de flesta huvudstorlekar. De är utrustade med en justerbar plastspänne på baksidan som gör det möjligt att anpassa passformen efter ditt behov. På så sätt kan du vara säker på att kepsen sitter bekvämt och stadigt oavsett din huvudstorlek.

Hur hårt ska en velvet keps sitta?

En velvet keps bör sitta bekvämt men stadigt på huvudet. Den ska inte vara för tight så att den ger obehag eller lämnar märken, men den bör heller inte vara så lös att den glider runt. En lagom passform är viktig för både bekvämlighet och stil.