Om oss FR Racing

Hej bilfantaster och välkomna till ett inlägg från oss, Filip och Rasmus, vi är två grabbar i tjugoårsåldrarna som äger sportbilar och delar med sig av våra äventyr på TikTok och Youtube. Idag vill vi ge er en inblick i vårt liv, våra bilar och vår passion för allt som har fyra hjul och en motor!

Om ni har följt vår serie "Vad kostar det att äga en bil?" på TikTok har ni redan fått en glimt av alla kostnader som följer med att äga en sportbil. Från däck och bensin till skatter – vi tar er med på en resa där vi öppet delar med oss av våra erfarenheter och insikter om bil ägande.

Filip och hans kärlek till Audi R8

Filip, den ena halvan av vår dynamiska duo, äger en drömbil sedan länge – en Audi R8 med manuell växellåda. Han minns fortfarande den första gången han såg den i verkligheten och hur kär han blev. Den specifika färgen han nu äger påminner honom om de resor till Farmor och Farfar för över tio år sedan, när han såg bilen parkerad på samma gata som dem bodde på. Att se bilen även i Iron Man och att känna till i Jon Olssons har ägt en har bara ökat hans passion för denna ikoniska bil.

Rasmus och jakten på drömbilen

Rasmus har också sin andel av bilhistorior, från en Mazda Miata MX-5 till drömbilen, Nissan GT-R, känd som Godzilla. Rasmus passion för GT-R började efter att ha sett den i Fast and Furious, och han gjorde allt för att förverkliga drömmen. Han jobbade övertid, sparade varje öre och tog till och med ett lån för att äga sin drömbil. Men som många upptäcker, är det inte bara rosenrött när man äger en sportbil. Kostnaderna blev överväldigande, och han tvingades till sist att sälja den älskade GT-R.

Nu äger Rasmus en Toyota GT86, en bil som kanske inte är lika snabb som Godzilla, men betydligt mer ekonomisk att underhålla och äga.

 

Våra kepsar – mer än bara ett accessoar

För dem som delar vår passion och vill sticka ut från mängden har vi designat våra egna kepsar. Dessa är inte bara för att ge er en cool look utan också för att hjälpa oss finansiera våra videos och upplevelser. Varje öre vi tjänar på kepsarna går tillbaka till att förbättra vårt innehåll, vare sig det är genom att uppgradera vår utrustning, köpa en ny mikrofon eller, vår största dröm, åka till Tokyo.

Så om du är intresserad av bilar, äventyr och att vara en del av vår gemenskap, kolla in våra sociala medier, stöd oss genom att köpa en keps och häng med på resan!

Tillsammans ska vi utforska bilvärlden och dela med oss av alla dess aspekter.

Stay tuned och håll gasen i botten! 

 

Tillbaka till blogg